På Malee Beach hittar du denna fina villa med uppgraderade möbler och på uthyrningsföretaget Lanta Hideaways är den certifierad med 5/5 stjärnor. En mycket omtyckt villa att semestra i eller bo i permanent!

Villa på ca 75 kvm fördelat på ett vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum, ett badrum. Ett tredje sovrum med eget badrum har ingång från den gemensamma terrassen. Uppgraderad till högsta standard 2017.

Vardagsrum med soffgrupp, Smart-Tv samt luftkonditionering. Kök med bardisk är utrustat med kyl/frys, gas/elspis, mikro, dricksvattenkylare och diverse husgeråd.

Sovrum 1 har en King size dubbelsäng, sängbord, luftkonditionering samt stor garderob. Sovrum 2 har två enkelsängar, luftkonditionering samt garderob. Kaklat badrum som innehåller dusch, toalett och handfat. Sovrum 3 har egen ingång från terrassen med en Queen size dubbelsäng, luftkonditionering, kylskåp, vattenkylare samt en toalett med handfat.

På den ca 35 kvm stora terrassen, som är helt under tak, finns matplats för åtta personer. Poolområde med utedusch har egen pool på 7 x 3,5 m varav avgränsad del för de mindre barnen med ett djup på 40 cm. Ett inbjudande soldäck är byggt i kortändan ovanpå poolen.

Kontakta oss för mer information och visning av villan.

Detaljer

Pris: 1 695 000 SVENSKA KRONOR

Badrum: 2

Sovrum: 3

Byggår: 2007

Område : Malee Beach

Status: Till Salu

Boyta: 75 m²

Tomtyta: 300 m²

Kontakta oss om du är intresserad

Fler Villor