Mia och Mattias Terngård, Poseidon Villas – Sales and Management har kontor på Long Beach (I samma byggnad som Dreamy Spa men närmare Saladan)
Vi har under våra 14 år på Koh Lanta byggt upp Malee Beach med 70 fastigheter. Haft ungefär 25 andrahands försäljningar.

Vi jobbar fortfarande med att hjälpa till att sälja hus & lägenheter på Koh Lanta samtidigt som vi bygger 60 lägenheter på Malee Highlands.

Southern Lanta
Vi har tidigare hållit oss borta från Southern Lantas område då vi inte ansåg oss ha tillräckligt med kunskap området för att kunna mäkla detta. Då vi fått förfrågan ett flertal gånger och tackat nej hittade vi möjligheten att samarbeta med Stefan Lebert som startade Koh Lantas första svenska skola “Lanta Sanuk School” sedan planerade han och sålde alla 26 Villorna på Southern Lanta och över hälften av lägenheterna på Southern Residence.  Han startade också den första Uthyrningsverksamheten på Koh Lanta som idag heter Lanta Hideaways, där han nu är tillbaka som ägare efter 13 år senare.

Sälja eller köpa en fastighet
Så om du har en villa eller en Lägenhet på Southern Lantas område som du vill sälja är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
Naturligtvis säljer vi även fastigheter på Malee Beach område!
Malee Highlands område har lägenheter och kan på vissa utav dessa erbjuda en 7 årig avbetalningsplan alternativt en 3 årig intäktsgaranti.
Kontakta oss gärna om du har ett hus eller villa någon annanstans på Koh Lanta så kan vi titta på detta också.

Bakgrund till varför vi kom till Koh Lanta
Stefan och Camilla Lebert var en starkt bidragande faktor till att vi hittade till Koh Lanta. När vi läste deras hemsida om att bryta upp från Sverige blev vi totalt sålda.
Dom hade startat en Svensk Skola på Koh Lanta “Lanta Sanuk School” där vi skrev in våra 2 barn Elinore och Emil.

2004 bar det iväg på en Thaimout


Vi bodde i en tvårumsbungalow på Lanta Village de två första säsongerna.
Koh Lanta 2004 var ganska annorlunda mot idag men ändå inte.


När vi turistade i Bangkok 2004


Lanta Sanuk School 2004

 

Vi är ett lagom stort team som tillsammans har 50 års erfarenhet om Koh Lanta och hittat boende för singlar, par och familjer som söker en härlig plats på jorden.
Vilket det är vid försäljning, köp, uthyrning eller som gäst. Att hjälpa människor på olika sätt har kommit att bli vår livsstil.

Sök upp oss på kontoret eller skicka ett mail till mia@maleehighlands.com vilket du vill hyra, köpa eller sälja en fastighet.
Eller ring Mia +66 63 848 0473