Svensk byggkontrollant sökes till Malee Highlands – Koh Lanta

                        

SÖKES!

Vi söker nu en Svensk Byggkunnig man med erfarenhet av konstruktion för arbete på Malee Highlands under byggnations processen.
Det är väldigt hårt tryck på Malee Highlands och vi vill utöka vår styrka med extra ögon så att alla saker hamnar där dom ska, extra ögon då det är många huskroppar som byggs. Du behöver inte vara Byggingenjör men du måste ha en känsla för detaljer och kunna läsa ritningar. Det är ett område med många olika nivåer och det är varmt, oftast väldigt varmt! Du kommer att svettas! Vi ser helst att du har äldre utflyttade barn och vill prova på att jobba i värmen under ett eller flera år. Vi letar efter en person som fungerar med det teamet vi har idag av Svenskar och Thailändare.

Erfarenhet av Thailand är ett stort plus. Du behöver inte kunna Thailändska men Engelska är ett måste och självklart ingår Arbetstillstånd.

Anställningen varar 1 år med möjlighet till förlängning.

Lön: Enligt Thailändsk Lag för Utlänningar
Arbetstiden är vanligtvis kl. 8-17 med en ledig dag i veckan men även annan arbetstid förekommer med möten på kvällarna.

Vi önskar att du kan börja snarast men det viktigaste är att vi hittar rätt person som har möjlighet att vara på plats under lågsäsongen och kommande högsäsong.
Vi behöver minst en månad för att ordna med B-Visum och arbetstillstånd.
Du måste själv ordna med försäkring och boende.

Skicka ditt CV och brev till mattias@poseidonvillas.net
Vi finns även på FB

Varmt välkommen med din ansökan!