sai naam14

Koh Lanta kallas ofta för Solnedgångarnas Ö och för många människor har Koh Lanta en speciell plats i hjärtat! I slutet av den vackra stranden Long Beach hittar man Malee Beach – Seaview som ligger precis vid stranden. Området består av Privatägda Villor och Lägenheter med Europeisk standard i olika storlekar. Ett perfekt boende för familjen, par eller singlar!

Malee Seaview har 15 st Beachfront Villor och 30 pool villor i varierande storlekar alldeles bakom. I hjärtat av Malee Seaview ligger området Sai Naam Lanta med en 600 m2 Pool som har 19 Lägenheter, 5 Radhus och en Restaurang som serverar Thailändsk och Västerländsk mat! Bor man i området kan man beställa hem mat och få “Home Delivery” och sitta och äta i lugn och ro på sin terrass!

Malee Beach – Malee Seaview började byggas under sommaren 2006 av Mia och Mattias Terngård av Poseidon Villas Co., Ltd och samtliga enheter var levererade till sina nya ägare under 2010. Idag har Malee Beach – Malee Seaview ett välorganiserat Management med en Områdes Chef, en Styrelse med årlig bolagsstämma. Området har en egen Service organisation som tar hand om trädgårdar, pooler och städning.

Att köpa ett Hus eller en Lägenhet i Thailand Att köpa ett hus eller en lägenhet i Thailand är ett stort beslut att ta för vem som helst och det finns många frågeställningar om hur allt fungerar. Om man väljer att investera i ett objekt på Malee Beach – Malee Seaview ligger värdet i objektet men även i området och dess trygga och genomarbetade struktur. Detta ger en lågsiktig värdeökning på din investering och under tiden kan din investering ge bra och säker direktavkastning genom vårt inarbetade uthyrningskoncept.  Med vår erfarenhet av att ha byggt detta området och verkat i Thailand under en lång tid försöker vi hjälpa dig att få svar på alla dina frågor för att hitta den bästa lösningen för dig. Köpa Hus/Lägenhet

Att hyra ett Hus eller Lägenhet i Thailand Det finns många anledningar till att familjer väljer att spendera kortare eller längre tid på Koh Lanta. En av de största anledningarna är förmodligen för att det finns två Svenska Skolor på Koh Lanta sedan 2004. Vare sig du är på en kortare eller längre semester kan du välja att hyra en Privatägd Villa eller en Lägenhet istället för att tränga ihop familjen i en Bungalow eller ett hotellrum. På Malee Beach – Malee Seaview finns det fyra uthyrningsföretag som hyr ut enheter i olika storlekar och prisklasser. Hyra Hus/Lägenhet

Kontakta oss för att köpa eller någon av uthyrningsföretagen så skall vi alla göra vårt bästa för att DU skall kunna uppfylla DINA drömmar!

Mattias & Mia Terngård

Malee Seaview Områdeskarta