Det har verkligen känts av att det har varit högsäsong på Koh Lanta och att den fortfarande pågår för fullt! Vi känner ofta att man skulle vilja ha fler timmar på en dag eller att den där kloningsmaskinen hade varit uppfunnen 🙂

Byggnationerna på Malee Highlands fortskrider även om vi önskar att det kunde gå snabbare. Samtidigt går det inte att stressa på ett bygge om man vill upprätthålla kvalitén i det man bygger.

Av de 8 lägenheterna vi haft till försäljning i D och E huset sålda . F-Huset ska börja byggas om några månader.

Mer information om denna byggnad hittar du HÄR

Flexihuset med åtta lägenheter kommer att börja byggas under mars månad. Här finns det fyra lägenheter kvar till försäljning.

Under de senaste månaderna har vi varit dåliga på att blogga om bygget så nedan samlar vi ihop vad som har hänt sedan senaste inlägget.

E-Huset
Vi har lagt in golvet och köksbänkar är installerade. En hel del glas har installerats och vi inväntar de stora glasen som skall komma de närmaste veckorna.
Poolpumpar i E3 och E4 är installerade. Nyligen fick vi elen inkopplad i både E och D huset så det börjar lysa fint nu! Möbler finns lagrade i olika lagringslokaler redo att installeras så fort E huset är stängt med glas och dörrar. De special designade dörrarna och möblerna kommer i slutet av April.

D Huset
Vi har fått AC installerat i en av lägenheterna och inom kort kommer även de andra lägenheterna få sina. Fixnings arbete pågår för fullt och trapporna till dessa kommer levereras i slutet av april tillsammans med de resterande dörrarna. Snart ska vi tapetsera fondväggen i D2 och ställa i ordning den för fototagning. Sedan blir det snart en ny resa till Phuket för att beställa saker från IKEA och köpa in annat smått och gott till resten av D lägenheterna. Gardiner är beställda till D2! Det ska bli så roligt att få färdigt denna och sedan de andra såklart 🙂

Vi 

Övrig byggnation
Det pågår mycket annat arbete på Malee Highlands. Det byggs stödmurar och det grävs ner rör. Vattentankar är beställda och ytterligare ett vattenhål skall borras.
Arbetet med B och C Huset  pågår för fullt och om några veckor ska vi börja bygga Restaurang poolen med tillhörande rum för diverse förråd, spelrum, servicerum mm.

Flexihuset har vi börjat gräva för och vi står i startgroparna för att börja med strukturen.

Många pratar om lågsäsong på Lanta att set ska bli lite skönt när det blir lugnare. För Highlands blir det ingen lågsäsong, vi kommer att vara här och övervaka allt på plats så att det blir så bra som vi säger att det ska bli!

Uthyrning
Uthyrningen på Malee Highlands kommer att öppna den 15 december. Byggnationen med stora maskiner kommer att vara minimal då vi kommer att förlägga detta till det som kallas lågsäsong. Allt för att våra ägare och hyresgäster skall få en så bra vistelse som möjligt. Arbetstiderna för byggnation kommer mellan 15 dec-18 till 15 mars-19 vara mellan kl 9-17

Om du vill hyra på Malee Highlands från den 15 december 2018 kan du maila till mia@maleehighlands.com
Det kommer att finnas fri skolbuss till båda skolorna (måste bokas) samt shuttlebuss till stranden.
Någon slags förtäring kommer att erbjudas på eller i anslutning till Malee Highlands samt home delivery service från utvalda restauranger.
Man kan också boka shuttel bussen för att komma till en restaurang på kvällen! En allmän pool kommer att finnas på området eller i anslutning.

Varmt välkomna till Malee Highlands!