Att köpa på ritning – vad innebär det? Malee Highlands

Vi bygger ett nytt område på Koh Lanta och lägenheterna säljs på ritning!

Hur fungerar det då att köpa på ritning? Får man verkligen något? Hur betalar man? Går det att äga i Thailand? Hur gör man om man vill hyra ut? Vem tar hand om uthyrningen? Vem ser till min lägenhet när jag inte är där? Vi kan svara på de allra flesta frågorna och om vi inte vet svaret kan vi ta reda på det!

Vi har stor erfarenhet av att bygga på Koh Lanta då vi byggt Malee Beach fina område med 45 villor, 24 lägenheter och en restaurang. Alla såldes på ritning! Vi låter dig som köper vara med under byggtiden och skickar mycket bilder. Vi har svensk personal anställd med behöriga arbetstillstånd så att allt går rätt till. Vi är alltid på plats och övervakar konstruktionen av våra byggnader så att alla saker kommer där de skall vara och utförs på rätt sätt!

Det börjar med 3-D bilder

Undertiden följer vi upp med byggblider under hela byggprocessen!

 

 

Och slutresultatet blir såhär!

Malee Highlands

Då det tar 2-3 minuter med bil/moppe till huvudvägen har området en shuttelbil som tar ägare och gäster till utvalda platser nära någon av stränderna Long Beach och Klong Dao. Den tar också barnen till och från någon av de två svenska skolorna.

Då vi vet vilka material som fungerar bäst i Thailand har vi valt att endast sälja nyckelfärdiga lägenheter med allt från gafflar, koppar, möbler och lakan så att du bara skall kunna flytta in i din lägenhet och börja att bo. Att åka och köpa möbler på t.ex IKEA är inte lika enkelt i Thailand som i Sverige. Det tar tid. Vi måttbeställer mycket möbler så att det blir en helt egen stil som inte finns överallt. Att skapa är jätteroligt!

Är du nyfiken och vill se området och vart lägenheten kommer att byggas mailar du oss och bokar in en visning. Vi vill alltid att man ser området med egna ögon så att man vet vad man köper. Vi visar dig även de färdiga lägenheterna vi har så att du får en känsla för vilken stil och inredning din lägenhet kommer att få.

Vill du köpa färdigt finns det några klara lägenheter på Malee Highlands och vi säljer även lägenheter och villor på Malee Beach och Southern Lanta.

Har du en fastighet på Koh Lanta som du vill sälja? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra låga mäklararvoden. Som vi vill påstå är Koh Lantas lägsta!

Hoppas vi ses!

Instagrammare, Bloggare, Influencer sökes till Malee Highlands

I somras sökte vi efter någon eldsjäl som ville komma och bo hos oss på Malee Highlands och fick jätte många svar.
Vi valde ut en familj som nu tyvärr har fått personliga förhinder. Därför provar vi igen för att se om det finns någon som har lust att komma till oss någon gång från den 15 december 2018 till den 31 mars 2019.

Max antal personer i lägenheten är 6 st.

Vi vill ha bilder och blogginlägg från dig. I gengäld bor du och din familj i någon av våra nybyggda lägenheter, det enda du betalar för är el, vatten, tvättkostnad samt ev. annan förbrukning.

Bilder på lägenheterna
E1
E3

Låter det intressant? Hör av dig till mia@maleehighlands.com med information om dig och länkar till dina sidor!  

Dela jättegärna inlägget!

#maleehighlands

Malee Highlands – Mycket regn – Men mycket glädje

Just nu är det väldigt regnigt på Koh Lanta och inte jättemysigt, men det är alltid varmt!

Vi jobbar på för fullt med våra lägenhetshus och de första ägarna har redan flyttat in och verkar trivas trots det dåliga vädret.

(Bilderna är tagna några dagar före dom anlände)

 

Imorgon kommer nästa ägare som kommer att flytta in i vårt radhus ”Chill House” och dagen efter kommer ytterligare en till vårt Chic House.
Vi är så spända över att se vad dom tycker om sitt nya boende!

Vi finns alltid på plats på Koh Lanta och för dig som är nyfiken är det bara att maila till mia@maleehighlands.com för att boka in en visning!
Vi har även andra fina objekt på ön som vi kan visa om Malee Highlands inte är det du letar efter.
Alla objekt hittar du HÄR

Vill du prova på att bo på Malee Highlands kan du maila till ovanstående adress. Det finns ett radhus ledigt över Jul& Nyår som det ser ut nu.

Malee Highlands – Byggnations status

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera vår blogg. Vår Facebook sida uppdateras normalt flera gånger i veckan LÄNK

Flexi House består av åtta lägenheter på 45-60 m3 med 4 sängplatser. Det finns en plungepool som tillhör huset.

Vi murar nu upp väggar på alla våningar och gjutning av poolen pågår.

F-Huset (Chic House) består av 4 lägenheter på 98-117 m2. Lägenheterna på bottenvåningen har privat pool.

För några dagar blev våningsplan två gjutet.

 

B-House (Chic House Deluxe) består av 5 lägenheter på ca 45-140 m2 och ligger högst upp på Malee Highlands.
Våningarna högst upp kommer att ha privata jacuzzis och de längst ned privata pooler.

I denna byggnad håller vi på med allt från putsning, kakelsättning, innertaksstruktur, rördragning, fönsterinstallation och mycket mer.
Längst ned i denna byggnad kommer områdets Spa och Bastu med tillhörande is-pool att finnas.

Restaurang och Pool

Precis bakom E-huset ligger Malee Highlands Restaurang och Pool. Det byggs för glatta livet och skall hinnas med i tid till Peeken kommer på Lanta.
Restaurangen kommer inte att vara i bruk första säsongen men vi satsar på ett Café med Poolmeny samt ett flertal Homedelivery alternativ.

Allt kakel kommer i mitten av augusti, sedan kommer det se fint ut!

 

Varmt välkomna till Malee Highlands!

mia@maleehighlands.com

Malee Highlands – Lågsäsong…. inte hos oss iallafall :)

Imorgon är det 1 maj och man funderar över hur det är möjligt? Tiden går så otroligt fort när man har roligt!

Ett år på Malee Highlands

När vi ser tillbaks på året som gått sedan vi släppte informationen om Malee Highlands så har det varit ett otroligt roligt år!
Så många nya människor som vi mött och visat vårt område.
Vi ser så fram mot att våra nya ägare skall flytta in i sina lägenheter under kommande säsong.

Mia och Mattias Terngård
Att driva ett lägenhets projekt i Thailand innebär att man måste vara på plats hela tiden för att övervaka så att man kan stoppa saker i tid som något inte blir som man tänkt. Att jobba med ett annat språk gör att det ibland blir språkförbistringar och missförstånd uppstår. Det går alltså inte bara att lämna och hoppas på turen att allt som man sagt skall fungera. Vi har anställt ytterligare en svensk förman som kommer att börja jobba hos oss i Juli månad så att vi själva kan åka hem till Sverige i några veckor och vara med på min lillebrors bröllop. Men även om vi inte på plats har vi dagliga samtal och kontroller via våra svenska medarbetare. Så det här med lågsäsong och att man ska kunna varva ner och ta det lugnt i 3-4 månader är inte vår sanning. Vi arbetar för högtryck på alla plan i olika delar av byggnationsprocessen. Så om sommaren är kass i Sverige och ni vill komma ner till oss så hör av er eftersom vi är på plats. Det kan regna lite mer på lågsäsong men det är aldrig kallt och efter regn kommer solsken! Och vid regnbågens slut finns en kruka med ”Malee Highlands” 🙂

Tillbaka i tiden
Då jag och Mattias tidigare byggt Malee Beach alla villor och Sai Naams lägenheter där jag också helt plötsligt fick driva Sai Naam Restaurangen och dess uthyrning tillsammans med Anna Ljunghagen som då även drev Lanta Hideaways var det många bollar i luften och många saker som skulle klaffa och hållas i ordning på. Lite samma känsla är det nu med den skillnaden att vi faktiskt gjort det förut och då i större skala
(Malee Beach ca 11 rai mot Malee Highlands 5 rai)

Malee Highlands Restaurang
Min högsta önskan är att jag ska slippa driva Malee Highlands restaurang utan att vi ska hitta någon person som vill göra detta. För tillfället diskuterar vi med några olika parter men ingenting som är klart i dagsläget. Så vill du driva restaurangen på Malee Highlands (i eget Thailändskt företag) är du välkommen att höra av dig. Säsongen 18/19 uppstart i mindre Caféanda med enklare mat för att utöka till mer full meny säsongen 19/20.
mia@maleehighlands.com

Hyra boende på Malee Highlands
Från september 2018 kommer vi att kunna börja hyra ut några av våra färdiga lägenheter till mycket förmånliga priser. Själva officiella öppningsdagen då vi räknar med att vår Restaurangpool skall vara klar för att användas är den 17 december 2018. Området kommer självklart inte att vara klart och det kommer att pågå byggnation av olika slag men bara på vissa ställen och inte heller med stora maskiner och arbetstiderna hålls till 9-17 varje dag.
Vill du hyra en lägenhet på Malee Highlands kontaktar du mia@maleehighlands.com

 
Arbetsbilder från D2

Facebook uppdateringar
Vi uppdaterar vår FB sida med bilder om vad som händer på Malee Highlands flera gånger i veckan. Vi bloggar inte lika ofta 🙂
Du kan följa vår FB sida HÄR

Investera i en lägenhet på Malee Highlands

FLEXI-HUSET
I början av 2018 lanserade vi vårt Flexi Hus med 8 lägenheter och det finns idag 3 st lediga lägenheter.

 

F-HUSET
Innan vi ens hunnit gått ut med informationen om att vi kan börja bygga F-Huset (Tvillingyster till E-Huset) hade vi köpare på 2 av 4 lägenheter.
Detta är den sista byggnaden av den här sortens lägenheter på Malee Highlands.
För ungefär en vecka sedan började vi utmätningen och grävarbetet för F-Huset och idag gjuts fottingen.
 

ÖVRIGA MALEE HIGHLANDS LÄGENHETER TILL SALU
Vi har förutom dessa lägenheter ytterligare ett nytt lägenhetshus i pipeline. Detta kallar vi Maxi House (G-Huset) och kommer att släppas till försäljning de närmaste månaderna.
Det finns även 3-5 andra lägenheter som kommer att komma ut till försäljning  och som kommer att vara klara för inflyttning redan under säsongen 18/19. Dessa lägenheter är unika i sina slag och prisbilden ligger högre än de övriga lägenheterna på Malee Highlands. Kontakta mia@maleehighlands.com för mer information.

Länk till lediga lägenheter Malee Highlands

Malee Beach Område
Vi mäklar även villor och lägenheter på Malee Beach
Villa C11 med egen pool. Pris: 6 800 000 THB (Thai Bath)
Villa B8 med egen pool. Pris: 2 850 000 SEK (Svenska Kronor)
Villa A2 Beachfrontvilla med områdets största privata pool. Pris: Ej satt efter renovering
Villan skall uppgraderas och renoveras från juni-oktober 2018
Radhus H105 på Sai naam med Poolaccess. Pris 1 450 000 SEK  (Svenska Kronor)
Lägenhet G106 på Sai Naam med Poolaccess. Pris 2 000 000 SEK (Svenska Kronor)

Länk till lediga objekt på Malee Beach

Southern Lanta Område
För stunden har vi inga objekt till salu men till hösten kommer en helt nyrenoverad lägenhet ut på marknaden.

Övriga objekt
Vi har även några andra objekt till salu på Koh Lanta dock väntar vi på bilder för dessa objekt så de finns inte på vår hemsida i dagsläget.
Ett Townhouse på Long Beach för 7 500 000 THB (Thai Bath) som är perfekt för dig som vill ha en verksamhet och boende.
En mindre resort på Klong Dao med  5 st små villor samt en områdes pool för 20 000 000 THB (Thai Bath)
Vi har bra kontakt med olika landägare och hjälper gärna till med att hitta det som du letar efter.

Hälsningar

Mia Terngård
Director Malee Highlands
mia@maleehighlands.com

Resultat Tävling 2 – Malee Highlands

Så har vi då haft vår livesändning och presenterat de fyra högvinsternas vinnare! Grattis till alla som har vunnit!

De rätta svaren är:

– Vilket år började Malee Beach Projektet byggas?
Svar: 2006

–  Vad är ”Arbetstemat” för Malee Highlands Restaurang?
Svar: Folklig Lyx

– Vad kallas de 3 lägenhets modellerna på Malee Highlands?
Svar: Flexi, Chill och Chic

– Vart ligger Malee Highlands på Koh Lanta?
Svar: På en kulle mittemellan Klong Dao och Long Beach

– På Malee Highlands kommer det att finnas flera pooler varav en har minimi ålders krav. vilken är åldern?
Svar: 18 år

Se livesändningen HÄR

OBS! Utöver våra vinster har vi lagt till följande, gäller ALLA som har varit med och tävlat. Oavsett om man har svarat rätt på frågorna.

Vi ger alla som har skickat in ett tävlingsbidrag 10 % rabatt på sin bokning av hyra av boende på Malee Highlands under säsongen 2018/2019.
När man sedan checkat in får man också en VIP present som porlar! (och det är inte bubbelvatten)

1:a Pris
14 nätters boende i en av våra CHIC HOUSE Lägenheter (Max 6 personer) under säsongerna 18/19 och 19/20

Jessica Harju
Åh vad skönt att släppa vardagen för ett slag,
ladda energi och komma tillbaka med nya friska tag.
Att få sätta sig till bords och av en utsökt middag bli serverad,
finna inre ro och av den härliga miljön bli inspirerad.
Långpromenader på den sammetslena stranden och i det ljumma havet ta ett dopp,
bara tanken gör att humöret går i topp.
Så skönt att släppa alla måsten och krav,
och bara få koppla av.
Slippa stressen och sådant som kallas att flaxa,
bara njuta av nuet och relaxa.
En välbehövlig paus från det vardagliga grå,
det bästa med Malee Highlands är att få uppleva livsnjutning av högsta nivå

Tävlar och håller tummar och tår,
att det är just vi som denna underbara resa får
Så härligt att ha en drömresa att se fram emot,
få uppleva en av de vackraste ställen på vårt jordklot.
Här har ni en familj som älskar att ta vara på livets goda ting,
vad vore livet utan resor …?..ja, just ingenting.

 

2:a pris
14 nätters boende i en av våra CHILL HOUSE eller FLEXI HOUSE Lägenheter (Max 4 personer) under säsongerna 18/19 och 19/20

Liselotte Karlsson
Min sambo och jag älskar vad livet har att ge,
och tänk att få krydda det med extra livskvalité.
För att orka stå ut med snö och is,
behöver vi komma till ert paradis.
Att få komma till en lägenhet med Malee Highlands och sova över,
det är precis vad vi behöver.
För i somras kom vår lille prins,
och det nu ingen gemensam tid hinns.

 

3:e pris 
7 nätters boende i en av våra CHIC HOUSE Lägenheter (Max 6 personer) under säsongerna 18/19 och 19/20

Charlotte Hjertstedt
Jag vill inte tillbringa en semester på Malee Highlands. Jag vill leva och bo här för alltid. Vår framtid är på Koh Lanta och vår dröm är att en dag få lämna allt i Sverige och ha ett eget boende här. Att starta ett nytt rikt liv och att vår dotter får växa upp och få minnen för livet i en ny värld.

 

4:e pris
7 nätters boende i en av våra CHILL HOUSE eller FLEXI HOUSE Lägenheter (Max 4 personer) säsongerna 18/19 och 19/20

Mona Flygh
Jag drar till Koh Lanta när det ska chillas.
Mitt självklara val är Poseidonvillas.
Malee Highlands har allt jag vill ha
bada, gymma, slappa, bara va´
Maten avnjuts med makalös vy
Palmer, hav och en himmelsblå sky.
Atmosfären ger mig total harmoni.
Ett helt magisk och underbart vackert logi!

 

5:e till 20:e pris
Voucher på någon av dessa Koh Lanta Restauranger Harrys Restaurant, Cozy Restaurant, Kindee Restaurant
(Värde: 1000 THB ca  250 SEK)
Vinsten hämtas ut på vårt kontor.

5 . Pernilla Bjerborn

6. Stefan Erixson

7. Johan Constantin

8. Karin Eng

9. Martin Hagström

10. Carina Eriksson

11. Jennie Fagerhov

12. Martin Åberg

13. Maria Andreasson

14. Mats Andreasson

15. Mats Larsson

16. Camilla Åhlund

17. Amanda Nyman

18. Mimmi Larsson

19. Johan Stråhle

20. Tove Ohlsson

Samtliga priser är sponsrade av Poseidon Villas – sales and management
(Poseidon Management Co.,Ltd)

Kontakt: mia@maleehighlands.com

 

 

Flexi House byggnation – Malee Highlands

Sådär ja! För några veckor sedan började vi gräva ut för vår nya byggnad som vi kallar Flexi House. Detta är ett lägenhetshus med flexibla lägenheter. Av totalt 8 lägenheter har 6 av dem connecting doors till lägenheten intill. Allt för att skapa fler möjligheter till boende i olika storlekar och prisklasser. Men med samma kvalité och inrednings stil som övriga lägenheter på Malee Highlands.

Vi gräver mycket för att komma till rätt nivå så att inte byggnaden skall störa utsikten från bakomliggande byggnader. Allt mäts upp med digitala mätinstrument av våra byggledare. Armeringsjärn till strukturen har kommit och arbetarna förbereder dessa innan de skall användas.


Högsäsong = Mycket arbete – Lågsäsong = Ännu mer arbete – Malee Highlands

Det har verkligen känts av att det har varit högsäsong på Koh Lanta och att den fortfarande pågår för fullt! Vi känner ofta att man skulle vilja ha fler timmar på en dag eller att den där kloningsmaskinen hade varit uppfunnen 🙂

Byggnationerna på Malee Highlands fortskrider även om vi önskar att det kunde gå snabbare. Samtidigt går det inte att stressa på ett bygge om man vill upprätthålla kvalitén i det man bygger.

Av de 8 lägenheterna vi haft till försäljning i D och E huset sålda . F-Huset ska börja byggas om några månader.

Mer information om denna byggnad hittar du HÄR

Flexihuset med åtta lägenheter kommer att börja byggas under mars månad. Här finns det fyra lägenheter kvar till försäljning.

Under de senaste månaderna har vi varit dåliga på att blogga om bygget så nedan samlar vi ihop vad som har hänt sedan senaste inlägget.

E-Huset
Vi har lagt in golvet och köksbänkar är installerade. En hel del glas har installerats och vi inväntar de stora glasen som skall komma de närmaste veckorna.
Poolpumpar i E3 och E4 är installerade. Nyligen fick vi elen inkopplad i både E och D huset så det börjar lysa fint nu! Möbler finns lagrade i olika lagringslokaler redo att installeras så fort E huset är stängt med glas och dörrar. De special designade dörrarna och möblerna kommer i slutet av April.

D Huset
Vi har fått AC installerat i en av lägenheterna och inom kort kommer även de andra lägenheterna få sina. Fixnings arbete pågår för fullt och trapporna till dessa kommer levereras i slutet av april tillsammans med de resterande dörrarna. Snart ska vi tapetsera fondväggen i D2 och ställa i ordning den för fototagning. Sedan blir det snart en ny resa till Phuket för att beställa saker från IKEA och köpa in annat smått och gott till resten av D lägenheterna. Gardiner är beställda till D2! Det ska bli så roligt att få färdigt denna och sedan de andra såklart 🙂

Vi 

Övrig byggnation
Det pågår mycket annat arbete på Malee Highlands. Det byggs stödmurar och det grävs ner rör. Vattentankar är beställda och ytterligare ett vattenhål skall borras.
Arbetet med B och C Huset  pågår för fullt och om några veckor ska vi börja bygga Restaurang poolen med tillhörande rum för diverse förråd, spelrum, servicerum mm.

Flexihuset har vi börjat gräva för och vi står i startgroparna för att börja med strukturen.

Många pratar om lågsäsong på Lanta att set ska bli lite skönt när det blir lugnare. För Highlands blir det ingen lågsäsong, vi kommer att vara här och övervaka allt på plats så att det blir så bra som vi säger att det ska bli!

Uthyrning
Uthyrningen på Malee Highlands kommer att öppna den 15 december. Byggnationen med stora maskiner kommer att vara minimal då vi kommer att förlägga detta till det som kallas lågsäsong. Allt för att våra ägare och hyresgäster skall få en så bra vistelse som möjligt. Arbetstiderna för byggnation kommer mellan 15 dec-18 till 15 mars-19 vara mellan kl 9-17

Om du vill hyra på Malee Highlands från den 15 december 2018 kan du maila till mia@maleehighlands.com
Det kommer att finnas fri skolbuss till båda skolorna (måste bokas) samt shuttlebuss till stranden.
Någon slags förtäring kommer att erbjudas på eller i anslutning till Malee Highlands samt home delivery service från utvalda restauranger.
Man kan också boka shuttel bussen för att komma till en restaurang på kvällen! En allmän pool kommer att finnas på området eller i anslutning.

Varmt välkomna till Malee Highlands!

 

Svensk byggkontrollant sökes till Malee Highlands – Koh Lanta

                        

SÖKES!

Vi söker nu en Svensk Byggkunnig man med erfarenhet av konstruktion för arbete på Malee Highlands under byggnations processen.
Det är väldigt hårt tryck på Malee Highlands och vi vill utöka vår styrka med extra ögon så att alla saker hamnar där dom ska, extra ögon då det är många huskroppar som byggs. Du behöver inte vara Byggingenjör men du måste ha en känsla för detaljer och kunna läsa ritningar. Det är ett område med många olika nivåer och det är varmt, oftast väldigt varmt! Du kommer att svettas! Vi ser helst att du har äldre utflyttade barn och vill prova på att jobba i värmen under ett eller flera år. Vi letar efter en person som fungerar med det teamet vi har idag av Svenskar och Thailändare.

Erfarenhet av Thailand är ett stort plus. Du behöver inte kunna Thailändska men Engelska är ett måste och självklart ingår Arbetstillstånd.

Anställningen varar 1 år med möjlighet till förlängning.

Lön: Enligt Thailändsk Lag för Utlänningar
Arbetstiden är vanligtvis kl. 8-17 med en ledig dag i veckan men även annan arbetstid förekommer med möten på kvällarna.

Vi önskar att du kan börja snarast men det viktigaste är att vi hittar rätt person som har möjlighet att vara på plats under lågsäsongen och kommande högsäsong.
Vi behöver minst en månad för att ordna med B-Visum och arbetstillstånd.
Du måste själv ordna med försäkring och boende.

Skicka ditt CV och brev till mattias@poseidonvillas.net
Vi finns även på FB

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du sälja din fastighet på Koh Lanta? Eller köpa en fastighet på Koh Lanta?

Mia och Mattias Terngård, Poseidon Villas – Sales and Management har kontor på Long Beach (I samma byggnad som Dreamy Spa men närmare Saladan)
Vi har under våra 14 år på Koh Lanta byggt upp Malee Beach med 70 fastigheter. Haft ungefär 25 andrahands försäljningar.

Vi jobbar fortfarande med att hjälpa till att sälja hus & lägenheter på Koh Lanta samtidigt som vi bygger 60 lägenheter på Malee Highlands.

Southern Lanta
Vi har tidigare hållit oss borta från Southern Lantas område då vi inte ansåg oss ha tillräckligt med kunskap området för att kunna mäkla detta. Då vi fått förfrågan ett flertal gånger och tackat nej hittade vi möjligheten att samarbeta med Stefan Lebert som startade Koh Lantas första svenska skola ”Lanta Sanuk School” sedan planerade han och sålde alla 26 Villorna på Southern Lanta och över hälften av lägenheterna på Southern Residence.  Han startade också den första Uthyrningsverksamheten på Koh Lanta som idag heter Lanta Hideaways, där han nu är tillbaka som ägare efter 13 år senare.

Sälja eller köpa en fastighet
Så om du har en villa eller en Lägenhet på Southern Lantas område som du vill sälja är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
Naturligtvis säljer vi även fastigheter på Malee Beach område!
Malee Highlands område har lägenheter och kan på vissa utav dessa erbjuda en 7 årig avbetalningsplan alternativt en 3 årig intäktsgaranti.
Kontakta oss gärna om du har ett hus eller villa någon annanstans på Koh Lanta så kan vi titta på detta också.

Bakgrund till varför vi kom till Koh Lanta
Stefan och Camilla Lebert var en starkt bidragande faktor till att vi hittade till Koh Lanta. När vi läste deras hemsida om att bryta upp från Sverige blev vi totalt sålda.
Dom hade startat en Svensk Skola på Koh Lanta ”Lanta Sanuk School” där vi skrev in våra 2 barn Elinore och Emil.

2004 bar det iväg på en Thaimout


Vi bodde i en tvårumsbungalow på Lanta Village de två första säsongerna.
Koh Lanta 2004 var ganska annorlunda mot idag men ändå inte.


När vi turistade i Bangkok 2004


Lanta Sanuk School 2004

 

Vi är ett lagom stort team som tillsammans har 50 års erfarenhet om Koh Lanta och hittat boende för singlar, par och familjer som söker en härlig plats på jorden.
Vilket det är vid försäljning, köp, uthyrning eller som gäst. Att hjälpa människor på olika sätt har kommit att bli vår livsstil.

Sök upp oss på kontoret eller skicka ett mail till mia@maleehighlands.com vilket du vill hyra, köpa eller sälja en fastighet.
Eller ring Mia +66 63 848 0473