Vi bygger ett nytt område på Koh Lanta och lägenheterna säljs på ritning!

Hur fungerar det då att köpa på ritning? Får man verkligen något? Hur betalar man? Går det att äga i Thailand? Hur gör man om man vill hyra ut? Vem tar hand om uthyrningen? Vem ser till min lägenhet när jag inte är där? Vi kan svara på de allra flesta frågorna och om vi inte vet svaret kan vi ta reda på det!

Vi har stor erfarenhet av att bygga på Koh Lanta då vi byggt Malee Beach fina område med 45 villor, 24 lägenheter och en restaurang. Alla såldes på ritning! Vi låter dig som köper vara med under byggtiden och skickar mycket bilder. Vi har svensk personal anställd med behöriga arbetstillstånd så att allt går rätt till. Vi är alltid på plats och övervakar konstruktionen av våra byggnader så att alla saker kommer där de skall vara och utförs på rätt sätt!

Det börjar med 3-D bilder

Undertiden följer vi upp med byggblider under hela byggprocessen!

 

 

Och slutresultatet blir såhär!

Malee Highlands

Då det tar 2-3 minuter med bil/moppe till huvudvägen har området en shuttelbil som tar ägare och gäster till utvalda platser nära någon av stränderna Long Beach och Klong Dao. Den tar också barnen till och från någon av de två svenska skolorna.

Då vi vet vilka material som fungerar bäst i Thailand har vi valt att endast sälja nyckelfärdiga lägenheter med allt från gafflar, koppar, möbler och lakan så att du bara skall kunna flytta in i din lägenhet och börja att bo. Att åka och köpa möbler på t.ex IKEA är inte lika enkelt i Thailand som i Sverige. Det tar tid. Vi måttbeställer mycket möbler så att det blir en helt egen stil som inte finns överallt. Att skapa är jätteroligt!

Är du nyfiken och vill se området och vart lägenheten kommer att byggas mailar du oss och bokar in en visning. Vi vill alltid att man ser området med egna ögon så att man vet vad man köper. Vi visar dig även de färdiga lägenheterna vi har så att du får en känsla för vilken stil och inredning din lägenhet kommer att få.

Vill du köpa färdigt finns det några klara lägenheter på Malee Highlands och vi säljer även lägenheter och villor på Malee Beach och Southern Lanta.

Har du en fastighet på Koh Lanta som du vill sälja? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om våra låga mäklararvoden. Som vi vill påstå är Koh Lantas lägsta!

Hoppas vi ses!