Lägenhet på 77 kvm på tredje våningen, öppen planlösning med ett kombinerat vardagsrum/sovrum, fullt utrustat kökspentry, ett badrum och en balkong på 13 kvm. Hiss i byggnaden samt 250 m till stranden.

Kombinerad köksdel/hall utrustat med kyl/frys, diskbänk, kokplattor, bänkugn, dricksvattenkylare, diverse husgeråd, en våningssäng med utdragssäng för tre personer samt en luftkonditionering.

Öppen planlösning av vardagsrum/sovrum med soffgrupp, King size dubbelsäng, matplats för fem personer, Smart-Tv som går att vinkla mot sängen eller soffgruppen, garderober, luftkonditionering och balkong med bord och stolar för sex personer samt två dagbäddar för middagsvilan.

Badrum med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin Thai style.

 

Om området

Med bästa läge mitt på den 3 km långa och mycket barnvänliga sandstranden Klong Dao Beach ligger det mycket populära området Southern Lanta villas, med privatägda hus och lägenheter och med drygt 250 meter till havet.

Mellan området Southern Lanta villas och Southern Lanta Resort finns en trevlig poolanläggning och två tennisbanor. Hyresgäster i Southern området har tillgång till den poolen och en del övriga faciliteter runt Southern Lanta Resort. Tennisbannor m.m. kan bokas mot en avgift i resortens reception.

Koh Lantas två svenska skolor ligger inom gångavstånd, Lanta Sanuk School ca 100 m och Lilla Svenska Skolan ca 500 m. ​

Klong Dao Beach är den nordligaste stranden på Koh Lanta och väldigt populär bland barnfamiljer då stranden är mycket bred och långgrund. Många restauranger, hotell, resorts och massageställen finns här och även ett mindre antal butiker.​

Längs med huvudvägen finns ytterligare ett stort antal restauranger, oftast något enklare men genuint Thailändskt och billigare än på stranden. Det finns även bank, bankomater, frisörer, små butiker, frukthandlare, apotek, tandläkare, läkarmottagning m.m. i närområdet.

Avstånden till Saladan, som är närmaste större samhälle, är inom gångavstånd ca 1,5 km – eller några minuter med Tuk-Tuk eller moppe.

 

   

Detaljer

Pris: 1 150 000 Svenska Kronor

Badrum: 1

Sovrum: 1

Byggår: 2005

Område : Southern Lanta

Status: Till Salu

Boyta: 77 m²

Kontakta oss om du är intresserad

Fler lägenheter