Lägenhet på andra våningen med hiss, ca 77 m2
Lägenhetsbyggnad producerad 2007-2008. Nuvarande ägare lät genomföra en större renovering med unik planlösning och bekvämt skapat plats för fem bäddar.
 
Planlösning
Entréhall både städskåp och förvaringsutrymmen. En våningssäng med ytterligare utdragsbädd ger plats för tre personer. Avdelare mot köksdelen med extra förvaring samt luftkonditionering. Badrum med varmvattendusch, handfat och ny toalett. Förvaringsutrymme under handfat. L-format kök med två elplattor, spisfläkt, kyl med separat frysskåp, ny micro samt varmvatten i diskhon välutrustat med diverse husgeråd.
Sovrum med king size dubbelsäng och resårmadrass av hög kvalité. Sex garderober. Safe finns bredd 32 cm och djup 22 cm. Luftkonditionering samt myggnät för fönster.
Vardagsrum med matplats för fem personer. Soffa och soffbord. Platt-Tv med Internetbox på bänk. En rumsavdelare skiljer av sovdelen från vardagsrummet. Luftkonditionering samt myggnät för skjutdörrarna ut mot balkong. Balkong på ca 15 kvm med sittgrupper bestående av fyra fåtöljer och bord. Från balkongen, som vetter mot väster och solnedgång, har du fri utsikt över villaområdets hustak med Andaman havet skymtandes på ett flertal ställen. Gångväg till stranden ca 200 meter.

 

Uthyrning
Lägenheten hyrs ut via Lanta Hideaways

Övrigt

·      Sänglinne och handdukar finns i dubbel uppsättning för alla bäddar.

·      Fiber internet indraget med WiFi router.

·      Dimbara halogen spotlights i hela lägenheten.

·      Luftkonditioneringarna servade december 2017.

·      Årsavgift 24’000 THB betalas runt årsskiftet och är betalt för 2018 och täcker sophämtning, belysning och städ i allmänna utrymmen samt hiss service.

·      Elkostnad 8 THB/kWh            (Normal förbrukning ca 4’000 THB/mån)

·      Vattenkostnad 15 THB/kbm   (Normal förbrukning ca 150 THB/mån)

Förening

Då resorten (Southern Lanta Resort som äger marken och fastigheten) fakturerar förbrukningsavgifter samt årskostnad har ingen förening tillsatts men lägenhetsägarna har på eget initiativ skapat en liknande samfällighet med ett gemensamt konto som har runt 20’000 kr för att täcka särskilda behov, underhåll och inköp som t ex bordtennisbord, hjärtstartare med mera. Likaså görs en inbetalning på ca 500 THB per lägenhet och år för pest control för att hålla skadedjur på avstånd. En Facebook grupp finns för alla 36 ägare som i dagsläget består av en finsk samt slovakisk ägare samt övriga resterande svenskar. Merparten använder uthyrningsfirmor de perioder enheten inte nyttjas för eget bruk och intäkterna är ett enkelt sätt att täcka driftskostnaderna beroende på hur mycket egen vistelse man planerar.


Områdes Fakta
Med bästa läge mitt på den 3 km långa och mycket barnvänliga sandstranden Klong Dao Beach ligger det mycket populära området Southern Lanta villas, med privatägda hus och lägenheter och med drygt 250 meter till havet.

Mellan området Southern Lanta villas och Southern Lanta Resort finns en trevlig poolanläggning och två tennisbanor. Hyresgäster i Southern området har tillgång till den poolen och en del övriga faciliteter runt Southern Lanta Resort. Tennisbannor m.m. kan bokas mot en avgift i resortens reception. Alla villor i området har eget privat internet.

Koh Lantas två svenska skolor ligger inom gångavstånd, Lanta Sanuk School ca 100 m och Lilla Svenska Skolan ca 500 m. ​

Klong Dao Beach är den nordligaste stranden på Koh Lanta och väldigt populär bland barnfamiljer då stranden är mycket bred och långgrund. Många restauranger, hotell, resorts och massageställen finns här och även ett mindre antal butiker.​

Längs med huvudvägen finns ytterligare ett stort antal restauranger, oftast något enklare men genuint Thailändskt och billigare än på stranden. Det finns även bank, bankomater, frisörer, små butiker, frukthandlare, apotek, tandläkare, läkarmottagning m.m. i närområdet.

Avstånden till Saladan, som är närmaste större samhälle, är inom gångavstånd ca 1,5 km – eller några minuter med Tuk-Tuk eller moppe.

 

Pris: 995 000 SEK

Handpenning: 10 % vid bokning

Slutbetalning enl ök, dock senast datum för övertagandet

Detaljer

Pris: 995 000 SEK

Badrum: 1

Sovrum: 1

Byggår: 2008

Område : Southern Lanta

Status: Till Salu

Boyta: 77 m²

Kontakta oss om du är intresserad

Fler lägenheter