Välkommen att investera i en egen lägenhet på Malee Highlands.

Malee Highlands började byggas sommaren 2017 och ligger på en kulle mittemellan Klong Dao och Long Beach och har en Fantastisk utsikt. Innan högsäsongen startar 2019 kommer området ha 17 lägenheter klara och ytterligare 7 lägenheter möbleras och levereras i början 2020. C-husets yttre arbeten är klara inför högsäsongen 2019 och lägenheternas invändiga färdigställande kommer att ske under våren/sommaren 2020 allt för att minimera att man stör gästerna. Restaurang, Pool används sedan i Februari 2019 flitigt av våra gäster.
Områdets gym är endast till för ägare samt hyresgäster men är klart och mycket uppskattat. Aktivitetsrummet börjar sakta fyllas med pingisbord, Playstation, VR, myshörnor, brädspel och annat man kan behöva. Restaurangen har precis fått 2 st nya kockar Jesper Bogren som varit med i Svenska Kocklandslaget som det året även vann OS. På sin meritlista har har två bronsmedaljer i Årets Kock. Han har med sig sin vapendragare Andreas Hoff som jobbat med Jesper i snart 3 år i Wallman salongernas olika restauranger. Jesper är också en av frontpersonerna i Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Stiftelse Dyslexialand.

I framkanten av Malee Highlands område kommer det nya lägenhetshuset att byggas (Se Areaplan Byggnad G)

Besök gärna Malee Highlands Hemsida för mer bilder från området HÄR

Denna nya byggnad är baserad på vårt populära Chill House och består av fyra lägenheter på 60 m2 i två våningar.
Vi har gjort dock gjort ändringar som följer kommentarer och önskemål från boende och intressenter.

           

Ingångsvåning:
Byggnaden ligger i suterräng och man går in via entrédörren baktill på huset och kommer in i kök och vardagsrum i fil. Redan när man öppnar entrédörren ser man rakt igenom hela det sociala planet ut över havet igenom de generöst tilltagna fönstren. Enheten ger dock en privat känsla då vi har begränsat med fönster bakåt/inåt området. Det sociala entréplanet består av kök, vardagsrum, badrum och en balkong som är större än Chill House balkongerna. Vi har även fått in en mysig chillplats på balkongen som annars bara finns på våra dyrare lägenheter. Lägenhetess förråd finns under denna chillplats. Just att köket är på samma plan som balkongen är en smidig lösning för att slippa springa upp och ner med tallrikar, glas mm mm. Man har havsutsikt från kök, vardagsrum och balkong. Beroende vart på Lanta man är och vilken vinkel man är i så uppfattas det väldigt olika var solen går ner. Vinkeln är klockren att fånga Lantas magiska solnedgångar.

   

 

 

       

Bottenvåning:
En trappa ner ligger de 2 sovrummen, det ena med en dubbelsäng i Queensizestorlek, det andra med en våningssäng. Att sovrummen ligger på samma plan har varit önskat framförallt av familjer med mindre barn. Sovrummet med våningssäng har vi valt att utrusta med ett fönster mot väster. Dubbelbädds rummet har fått ett härligt glasparti med skjutdörrar och fransk balkong. Här kan man öppna och njuta av morgonbris och härligt ljus när man önskar. I och med att byggnaden ligger i suterräng så blir detta nedre plan svalt, behagligt och skönt att sova i. Givetvis har vi ett badrum även på detta plan. Denna lägenhet och byggnad har alla förutsättningar att bli mycket populär och praktisk  att själv bo i och utformningen som nu ”figur sytts” efter önskemål, bör ge stor efterfrågan från familjer som önskar hyra. Inredning, material, VVS, ventilation mm följer Highlands uppskattade och genomtänkta standard.

     

 

Detaljer

Pris: Från 4 900 000 THB

Badrum: 2

Sovrum: 2

Byggår: 2020

Område : Malee Highlands

Status: Till Salu

Boyta: 60 m²

Kontakta oss om du är intresserad

Fler lägenheter