I hjärtat av Malee Beach fina område på Koh Lanta ligger Sai Naam Lanta. Ett område i området med 19 lägenheter, 5 radhus och en restaurang.  11 lägenheter har direktaccess från terrassen till den 600 m2 stora poolen. Sai Naam betyder lugnt vatten och det är denna inbjudande känslan man får när man sitter och tar en drink eller bara en sodavatten på sin terrass.


Områdes film Malee Beach och Sai Naam Lanta Residence

Radhus H105 har en terrass med trappa direkt ned i poolen och på andra våningen en solterrass med utsikt över poolen och från balkongen kan man se havet.

Standard i varje radhus är TV/DVD, kök med kyl/frys, elspis, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenmaskin samt AC i all sovrum samt i vardagsrum/kök.

3 Sovrum

2 Badrum

Vardagsrum

Antal bäddar: 6 st

Planlösning bottenvåningen: Kök med matplats för 6 personer. Köket är utrustat med kyl/frys, elspis/ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kallvattenautomat för dricksvatten och  diverse husgeråd samt air condition. Sovrum 1 innehåller en Queen size dubbelsäng, stor garderob, safety box samt air condition. Badrum i klinkers med dusch, toalett och handfat. Öppet vardagsrum med soffa för 6 personer. TV-bänk med flatscreen TV och DVD (inga tv-kanaler). Utgång till terrassen med access till den stora härliga poolen.

Planlösning övervåningen: Sovrum 2 innehåller en queen size dubbelsäng, Stor garderob samt air condition. Sovrum 3 med ingång från balkong. Innehåller en våningssäng, garderob, byrå samt air condition.Badrum i klinkers med dusch, toalett och handfat. Stor balkong med trevlig utsikt över poolen.

OBS! Bilderna är tagna 2015 så en del möbler är utbytta. Radhuset är mycket uthyrt så nya bilder kommer så fort det blir en lucka.

Detaljer

Pris: 1 495 000 SEK

Badrum: 2

Sovrum: 3

Byggår: 2010

Område : Malee Seaview/Beach

Status: Till Salu

Boyta: 120 m²

Kontakta oss om du är intresserad

Fler lägenheter