Chic House Lounge Deluxe Lägenhet B2 – Avbetalnings möjlighet finns

Malee Highlands
2sovrum 2badrum

Vill du investera i denna lägenheten i finns  det möjlighet till en avbetalningsplan. Är du intresserad av att veta mer kontakta oss för en privat visning och genomgång av upplägget.

Denna exklusiva lägenhet  med en egen privat lounge och Jacuzzi ligger i en av Malee Highlands två Deluxe byggnader. I denna byggnad kommer även områdets Spa att finnas så det är nära om man vill njuta av en massage. Det är även nära till områdets Restaurang som är i två våningar och man kan lätt ta sig ned till områdets Shuttlebus när man vill ta sig ned till stranden. Utsikten är magisk och vi vågar påstå att det är en av Koh Lantas bästa!

Man kommer in i ett stort luftigt vardagsrum med en härlig soffa, köket med micro, ugn, tvättmaskin/torktumlare finns även i detta rum. Ett barbord med plats för sex personer inbjuder till mysiga middagar. En 65″ Smart TV placerad så man kan se den både från soffan och matbordet. Ett mastersovrum med kingsizesäng och ensuite badrum. Ytterligare ett badrum samt ett sovrum på ingångsplanet. En trappa upp ligger sovloftet med två 80 sängar. Alla madrasser och bäddmadrasser kommer från IKEA. På terassen finns ett bord för sex personer men är man fler finns det sex st pallar man smidigt kan ställa ut. En snurrtrappa upp finns Loungen med Jacuzzi, BBQ, soffa, bord och två solsängar. Utsikten går inte att beskriva utan måste upplevas! Ett ord som kan beskriva den är ”Magisk”!

Om området
Malee Highlands började byggas sommaren 2017 och ligger på en kulle mittemellan Klong Dao och Long Beach och har en Fantastisk utsikt. Innan högsäsongen startar 2019 kommer området ha 17 lägenheter klara och ytterligare 7 lägenheter möbleras och levereras i början 2020. C-husets yttre arbeten är klara inför högsäsongen 2019 och lägenheternas invändiga färdigställande kommer att ske under våren/sommaren 2020 allt för att minimera att man stör gästerna. Restaurang, Pool används sedan i Februari 2019 flitigt av våra gäster.

Områdets gym är endast till för ägare samt hyresgäster men är klart och mycket uppskattat. Aktivitetsrummet börjar sakta fyllas med pingisbord, Playstation, VR, myshörnor, brädspel och annat man kan behöva.

Restaurangen har precis fått 2 st nya kockar Jesper Bogren som varit med i Svenska Kocklandslaget som det året även vann OS. På sin meritlista har har två bronsmedaljer i Årets Kock. Han har med sig sin vapendragare Andreas Hoff som jobbat med Jesper i snart 3 år i Wallman salongernas olika restauranger. Jesper är också en av frontpersonerna i Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Stiftelse Dyslexialand.

Besök gärna Malee Highlands Hemsida för mer bilder från området HÄR 

Bilder kommer under december 2019 men det är alltid bäst att se lägenheten live för att skapa sig en uppfattning då det är svårt att beskriva med ord hur fin den är!

Detaljer

  • Pris: 4 385 000 SEK
  • Badrum: 2
  • Sovrum: 2
  • Byggnadsår: 2019
  • Status: For Sale
  • Område: Malee Highlands
  • Boyta:98 m²
  • Pool: Yes
  • Parkering: Yes
  • Security 24/7: Yes

Kontakta oss om du är intresserad