Välkommen att investera i en egen lägenhet på Malee Highlands.

Malee Highlands började byggas sommaren 2017 och ligger på en kulle mittemellan Klong Dao och Long Beach och har en Fantastisk utsikt. Innan högsäsongen startar 2019 kommer området ha 17 lägenheter klara och ytterligare 7 lägenheter möbleras och levereras i början 2020. C-husets yttre arbeten är klara inför högsäsongen 2019 och lägenheternas invändiga färdigställande kommer att ske under våren/sommaren 2020 allt för att minimera att man stör gästerna. Restaurang, Pool används sedan i Februari 2019 flitigt av våra gäster.
Områdets gym är endast till för ägare samt hyresgäster men är klart och mycket uppskattat. Aktivitetsrummet börjar sakta fyllas med pingisbord, Playstation, VR, myshörnor, brädspel och annat man kan behöva. Restaurangen har precis fått 2 st nya kockar Jesper Bogren som varit med i Svenska Kocklandslaget som det året även vann OS. På sin meritlista har har två bronsmedaljer i Årets Kock. Han har med sig sin vapendragare Andreas Hoff som jobbat med Jesper i snart 3 år i Wallman salongernas olika restauranger. Jesper är också en av frontpersonerna i Prins Carl Philip och Prinsessan Sofias Stiftelse Dyslexialand.

Denna byggnad består av 4 st fullt inredda lägenheter med Fantastisk utsikt över havet! Detta är de sista lägenheterna av den här sorten på området.

Lägenheten är på ca 130 m2 och har 3 sovrum och har plats för 6 personer. Vardagsrum och kök med öppen planlösning.
4 st AC. Högst upp ligger en Lounge terrass med utsikt över Long Beach och Klong Dao.

En väldigt luftig lägenhet, med en kombination av chillplatser inne och ute, både för socialt umgänge men också för att njuta i lugn och ro för sig själv.
Ett master sovrum med fönstervägg mot havet och ensuit badrum.

Vi har förändrat lägenheten genom att göra ett sovrum till där det i E-Huset var ett loft.
Plats för säng och skrivbord samt ett stort förråd att ställa undan resväskor. Fönster ut mot havet.

Takad och öppen terrass som krona på verket har en loungedel en våning upp. Möblerad med en rejäl sittgrupp, här njuter man nog allra bäst i solnedgången eller varför inte uppleva solens första strålar som nyfiket letar sig upp över berg och kullar. (Ett starkt tips för den morgonpigge)

Modernt intryck av glas och aluminiumräcke.

Samtliga lägenheter säljs ALL INCLUSIVE! Allt från sängkläder, bestick, glas, tallrikar till möbler. Det är verkligen bara att flytta in.
Vi specialbeställer och designar möbler som vi beställer från en fabrik i Chiang Mai.

Här kan man läsa mer om Malee Highlands

 

 

 

Detaljer

Pris: 9 200 000 THB

Badrum: 2

Sovrum: 3

Byggår: 2019

Område : Malee Highlands

Status: Till Salu

Boyta: 130 m²

Kontakta oss om du är intresserad

Fler lägenheter